Cyprus

2015-05-20 17:05:44 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Såå nära tills vi åker till Cypern, och det ska bli så jäkla skönt att komma bort ett tag och bara då vara ledig och sola och bada! Sen är det ett stort plus att jag får vara med familjen och världens bästa pojkvän också. Längtar som bara den, men vi åker ju på måndag så det är snartsnartsnart. 


Yollibox

2015-05-18 14:54:59 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Så många som pratar om Yollibox att den är så himla god. Och jag har faktiskt inte ens testat den ännu, men tänkte att jag ska göra det idag. Fanns ju en del smaker att välja mellan men jag valde kokos för den kändes god, men det återstår att se haha. 


Toughest

2015-05-16 10:37:36 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Nu har Jakob och hans kompis precis åkt iväg till Umeå. Dom ska köra Toughest. Så himla synd att jag jobbar så jag inte kan följa med upp och kolla, hade varit så himla kul att se! Menmen får väl kanske följa med nästa år när det blir Tough Viking i Stockholm. Sitter och kollar på tvn nu, det går på 12an, och alla eliter startar precis nu så jag hinner se hur banan är i alla fall innan jag måste gå på jobbet så det är ju kul i alla fall. 


Lördagsbukett

2015-05-13 15:59:28 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Köpte pioner i lördags och mu har dom slagit ut, såå fina!

 


Marmorbord

2015-05-10 15:18:45 / inspiration / 0 Kommentarer

 

Nu när jag och Jakob ska flytta efter sommaren så kräver det att vi måste köpa ett nytt vardagsrumsbord då lastpallarna vi har ni inte kommer att få plats, tyvärr men så är det. Jag har sett ett marmorbord jag tycker är superfint men då är det ju priset också, inte snordyrt men ändå lite dyrare än vi har tänkt oss så förmodligen kommer det bli ett annat i slutändan men jag tycker det är såå fint så det är lite synd. Man skulle ha vunnit lite cash på en lott eller så, så hade det ju varit självklart val.

Finns på Mio för er som är sugen, finns även i krom istället för mässing.

 


Extra allt

2015-05-09 19:50:16 / me myself and I / 0 Kommentarer

 


Har besök av lillasyster ikväll och då blir det att bjuda på allt man kan tänka på. Så hon blir nöjd haha 

 


En dagens

2015-05-08 20:49:19 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Eller mer en halv dagens kanske, men man tager vad man haver haha. Ledig dag idag och jag och Jakob har haft en städdag idag, ganska skönt att få det gjort till helgen. Sen har vi varit och hälsat på min mormor och morfar idag också så vi har hunnit med rätt mycket ändå. 

Skor, Vagabond || Jeans, Tiger of Sweden || Skjorta, Gina Tricot || Jacka, BikBok

 


Valborg

2015-05-01 23:39:11 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Igår var det Valborgsmässoafton och jag  var ledig för första gången sen jag började jobba på Ica så det var kul att man kunde göra något för en gång skull. Jag och Jakob hade väl egentligen inte planerat något speciellt mer än att vi skulle äta midsag tillsammans och sen gå vidare till hans kompis. Men efter maten så valde min magkatarr att slå till så jag fick stanna hemma och Jakob fick fira med sina kompisar utan mig. Så det var ju lite synd men nästa år kanske hahha. 


Till förrätt åt vi Bruchetta som är supergott
Och till huvudrätt blev det oxfileplanka, kan verkligen inge klaga på det heller

 


Om mig

 
Jag heter Jenny och är 21 år gammal. Gillar inredning och mode,så det är väl typ det och mig själv ni kommer att få läsa om här.