Lördag

2016-02-20 21:33:47 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Har haft en bra dag idag! Började med att jag ställde larm på typ halv nio sen låg jag kvar i sängen och kollade lite youtube innan jag klev upp och gjorde en banan/spenat smoothie och drack te. 

Sen plockade jag undan lite innan jag gick ner på stan och mötte upp Jakob och hans föräldrar och sen kom även mina föräldrar också gick vi och åt lunch  allihopa så det var trevligt! Himla sammanträffande att våra föräldrar är i Umeå samma helg :)

Sedan har vi varit på Rex nu ikväll och käkat middag med mina päron, inte fy skam! 

Till förrätt blev det tre sorters chark för mig

Hamburgare till varmrätt

Mamma och pappa! 

Jättebra mat måste jag säga men jag blev sjukt mätt, vilket är positivt såklart! 

 


Baddräkt

2016-02-18 20:21:51 / me myself and I / 0 Kommentarer

 


Funderar starkt på att införskaffa mig en baddräkt till sommaren! Känns som skönt att kunna ha det ibland också och inte bara bikini. Och jag blir ju inte brun heller så det finns ingen risk att det skulle påverka min bränna heller att jag får konstiga linjer eller så eftersom jag är vit året om haha! Perfekt ju! 

 


The Balm

2016-02-16 20:45:27 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Klickade hem en highlighter från The Balm idag, var och swatchade den på Gloss här i Umeå när jag var på stan idag sedan bestämde jag mig för att beställa hem den för den var såå fin! Jag köpte min HÄR för att just nu i alla fall, vet inte hur länge, så har dom upp till 50% rabatt på The Balm. Så det var ju super att få samma produkt mycket billigare! 



 
Köpte också en ny ögonbrynsskugga eftersom jag kraschade min i golvet, MEN det blev såklart fel färg... Så nu måste jag ner till stan igen och byta den till den jag ska ha, så det känns ju riktigt drygt men ändå sjukt snällt av kassörskan att låta mig byta fast man egentilgen inte får det på make up store där jag var på grund av hygiensskäl, men hon skrev på mitt kvitto i alla fall så det ska nog gå bra! :D 
 
 

 


Stressig morgon

2016-02-15 19:44:22 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Var såå stressad i morse när jag skulle gå till skolan. Jag klev upp i god tid och åt frukost i lugn och ro och kollade på tv, sedan rann tiden bara iväg och helt plötsligt var klockan jättemycket och jag hade inte klätt på mig än. Så jag fick skynda mig, sen när jag skulle bära tillbaka sminket in på toan (sminkade mig framför tvn) tappade jag ju såklart ner min ögonbrynsskugga så den kraschade i golvet och blev ba smulor av alltihopa så jag ska ner på stan och köpa en ny i morrn hade jag tänkt. Jakob hjälpte mig och plockade upp allt så jag hann till skolan i alla fall haha.

 


Torsdag

2016-02-11 19:00:38 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Är hemma hos mamma och pappa nu för att jag ska till tandläkaren i morrn, har visst glömt att byta till en tandläkare i Umeå haha. Tänkte i alla fall att jag skulle fara dit i morrn så får jag byta till Umeå sen. 

Vi hade bara två timmars seminarium i skolan idag så det var rätt skönt. Tycker att man fattade mycket mer än vad det stod i dokumentet som läraren skickat ut tidigare så det kändes verkligen värt att vara där, obligatoriskt i och för sig men ändå! 

Sen tog jag tåget till övik med Linnea också satte vi oss på bibblan en stund och jobbade lite med vår redovisning vi ska ha om typ två veckor, bra att göra bort lite nu i alla fall så blir det inte lika stressigt sen :)



 


Läsaläsaläsa

2016-02-10 17:50:53 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Så himla less på att läsa nu, vi har två seminarium den här veckan som vi ska ha läst tre böcker till. Och jag tog det lugnt i helgen och tänkte att det gör jag måndag, tisdag och onsdag så hinner jag läsa de två böckerna vi ska ha läst. Två ungdomsböcker så dom är typ 240-290 sidor långa så det hinner man nog. MEN jag hade tydligen missat en kurslitteratur som vi också skulle ha läst till idag tydligen så hela måndagskväll och en stund igår gick åt att läsa den sen plöjde jag igenom en av ungdomsböckerna igår och nu hoppas jag att jag hinner läsa den tredje och sista boken också, men vi får se haha är inte jättemotiverad :)

Men läsningen är ju inte slut där heller tyvärr utan vi har flera böcker till vi ska läsa också, totalt 2000 sidor tydligen men man får ta det som det kommer ba så löser det sig säkert ;)

 


Slö söndag

2016-02-07 12:55:40 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Åt lunch vid sängen idag, både jag och Jakob är hur trötta som helst så ingen av oss orkar göra någonting. Sen är det svindåligt väder här så även om vi hade orkat göra någonting så hade vi nog inte velat gå ut i alla fall haha. Men snart ska vi traska mot Ica för vi måste handla mat till middagen, blir tacos. Perfekt söndagsmiddag enligt mig, går snabbt att laga och supergott :)



 


Selfie kit

2016-02-05 14:44:56 / inhandlat / 0 Kommentarer

 

Jag och Jakob beställde hem en selfiestick i veckan och det känns som att det är typ tusen år för sent och att folk typ inte ens använder dom längre. MEN vi kollade på När och fjärran och då hade Läckberg en selfiestick på sin resa och både jag och Jakob ba ska vi köpa en eller. So we did, den kostade 60spänn på imso.com, KAP! Hade lite strul med betalningen eftersom den var på rea men den gick ändå in för fullpris såg jag när jag redan hade bekräftat köpet, så det var ju drygt. Men jag mailade dit bara så fixade dom en ny faktura såatteee! 
 


 


Me and my Calvins

2016-02-04 10:51:28 / inhandlat / 0 Kommentarer

 



Har äntligen fått hem mitt Calvin Klein set, har velat ha det huuur länge som helst. Men det har varit slutsålt i min storlek i grått typ forever så när jag såg att det fanns inne var det bara att klicka hem ASAP! Har bara testat överdelen än så länge och den är verkligen skön, supermjuk. Så är nöjd! 

 


Om mig

 
Jag heter Jenny och är 21 år gammal. Gillar inredning och mode,så det är väl typ det och mig själv ni kommer att få läsa om här.