Hemavan

2016-03-30 13:18:29 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Har nyss ätit lunch, det visade sig att vi hade vår enda föreläsning idag för att vår lärare vi ska ha på fredag är sjukskriven så den lektionen uteblir. Vilket ändå känns rätt skönt hah. 

Har haft en jättebra påsk i Hemavan med Jakobs familj i alla fall. Vi åkte en massa skidor både utförs och längdförs så det var kul. Tänkte att jag kan lägga upp lite bilder! 

Jag och Jakob tog med oss vår selfiestick och den kom till bra användning då alla fick plats på samma bild.

 


En inte helt vanlig Tisdag

2016-03-22 20:13:39 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Känner mig seg idag, var och gjorde min fältstudie 8.10 i morse sedan var jag klar med den typ vid 9.20 sen gick jag hem och chillade lite innan jag åkte in till stan för att träffa fina Madde. Har inte sett henne sen hon lämnade Umeå för Göteborg så vi hade sjukt mycket att prata om! Det var hur trevligt som helst att se na. 
 
I morgon åker vi till fjällen, och jag längtar! Hoppas verkligen på att det blir kanonväder, strålande sol och några minusgrader hade ju varit helt perfekt! Sen känns det riktigt kul också att hela jakobs familj med respektive kommer att vara samlade under samma tak hela påskhelgen. Det kommer nog bli svinnajs! 
 
En bild från förra gången vi var i Hemavan, då Jakob var en aning bakis haha

 

 


Måndag

2016-03-21 11:31:56 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Har precis varit på min gamla mellanstadieskola, fast inte exakt samma, de har rivit den skolan jag gick på och byggt en ny. Men det var riktigt kul att jag fick träffa mina gamla lärare! Ska göra en fältstudie i engelska så jag passar på medan jag är hemma i Övik. 

Igår vare ju final i farmen också, supernöjd med vinnaren måste jag säga, det trodde jag inte. Och mästarnas mästare såg jag också, Foppas hyllning var ju grym, blev rakt lite rörd! 

Mitt och Ebbas kvällsfika igår, nybakta bullar, mjölk och jordgubbar 👌🏼

 


Cocopanda

2016-03-11 20:46:28 / inhandlat / 0 Kommentarer

 

Fick hem det här igår! Tänkte beställa en eyeliner som var vattenfast och det slutade med både den och fyra borstar hah. Men jag behövde faktiskt borsten som ligger lägst till vänster, men sen var det sån sjuk bra rabatt på hela kitet HÄR så jag fick typ 2,5borste på köpet så det kändes fett värt måste jag säga! Beställde eyelinern för att jag behöver en vattenfast, för blåser det minsta lilla så rinner mina ögon som jag vet inte vad, så om man inte har vattenfast eyliner så ser det så jääävulst fult ut om det har runnit haha. 


 


Poze hair

2016-03-04 19:27:10 / inhandlat / 0 Kommentarer

 

Alltså det känns verkligen som att det är måndag idag! Kan bero på att vi inte hade några föreläsningar varken onsdag eller torsdag den här veckan, så jag och Jakob åkte till husum i tisdags. Så då känns det ju som att man har haft helg redan, så det är ju en himla bonus att helgen startar idag! 

Fick i alla fall hem min locktång jag hade beställt igår, så jag känner mig supertaggad på att testa den och se om den fungerar bra. Köpte en med fem olika storlekar för att jag kände att det blev inte superstor skillnad i pris om jag skulle ha bara en storlek, så då kändes det mer värt att köpa en med olika.


Så här ser dom ut, också får man även med en värmehanske så att man slipper bränna sig när man lockar.

 


Om mig

 
Jag heter Jenny och är 21 år gammal. Gillar inredning och mode,så det är väl typ det och mig själv ni kommer att få läsa om här.