Tisdag

2016-01-26 14:17:05 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Ligger hemma i sängen, skulle egentligen ha varit på föreläsning idag men min mage bråkar med mig så jag stannade hemma istället. Måste absolut dit på torsdag i alla fall för då är det gruppövningar och obligatoriskt så det vill jag inte missa. I övrigt så har jag haft en bra helg hemma i övik, hann träffa alla jag ville träffa så det var ju najs :)  


Hemtenta

2016-01-15 10:09:33 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Nuuuu ska jag skriva min hemtenta, måste bli klar idag känner jag! Sen är det väl lika bra att jag börjar nu medans jag väntar på att Jakob ska bli klar med tentan och komma hem hit så ska vi äta lunch sen gå ner på stan och köpa lite förvaring. You can´t get enough of that shit! 
 
Innan jag tog den här bilden så hade jag en annan kopp med te men den spillde jag ut... över hela mig, gjorde så sjukt ont att få allt varmvatten på sig. Känner fortfarande att det bränner på handen, man kanske borde spola den under kranen en stund? 
 

 


Mumin

2016-01-14 10:56:28 / me myself and I / 0 Kommentarer

 
This is me today, ska försöka skriva så mycket som möjligt på min hemtenta idag. Sjukt tråkigt men den ska in på söndag och blir jag klar innan så är det ju bara en bonus. 

 


Min Mac

2016-01-11 21:40:00 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Min dator fick ett litet annat utseende idag, gick ner på stan och köpte en plastfilm på merskal.se´s butik här i Umeå. Stod och valde mellan den här röda och en grön marmor men jag kände att den röda passar bättre just nu i alla fall. Och skulle jag vilja så kan jag ju bara ta bort det röda och gå och köpa det gröna för det är tydligen väldigt lätt att ta bort det. Supernöjd i alla fall! 
 
 
 

 


Om mig

 
Jag heter Jenny och är 21 år gammal. Gillar inredning och mode,så det är väl typ det och mig själv ni kommer att få läsa om här.