Teatime

2016-05-18 22:06:29 / me myself and I / 0 Kommentarer

 


Lite kanelte innan läggdags. Jag har inte provat det här förut men Jakobs föräldrar har haft ett annat kanelte som jag älskar. Dricker det typ varje gång jag är där haha, så jag hoppas det här är lika gott. 

Jag har rengjort mina borstar ikväll också, känner mig ganska duktig haha. Jag är alldeles för dålig på att rengöra dem, och jag veeeet att det är sjukt ofräscht och jättemycket bakterier men jag ska bli bättre! 

 


Snart är sommaren här

2016-05-16 22:24:36 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Plocka blommor och bär! 
Haha

Men alltså jag och Jakob kom hem för en stund sen efter en promenad/longboard åkning. Vi har ju bara en så jag och Jakob fick turas om! Fast han tyckte inte att det var så roligt så det var mest jag som åkte haha 
Men i alla fall, det var ju typ varmt blev nästan för varmt att ha jacka innan solen hade gått ner. Hatar inte värme e!Jakob körde longboard på sitt egna vis

 


Svarta eller vita?

2016-05-09 19:18:50 / me myself and I / 0 Kommentarer

 


Vill köpa ett par nya skor men jag kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha. Båda två passar ju till allt eftersom de är i svart och vitt så det är ju ett plus. Men sen känner jag att de vita kanske blir smutsiga snabbt men att de svarta kanske kan bli tråkiga.... Sån beslutsångest haha! 

 


Min helg i bilder

2016-05-01 18:55:17 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Typ bara mat och mat och mat men det är ju livet!
 


Om mig

 
Jag heter Jenny och är 21 år gammal. Gillar inredning och mode,så det är väl typ det och mig själv ni kommer att få läsa om här.