Jakob 24år

2015-08-10 06:03:07 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är Jakobs födelsedag! Tror nästan att jag tycker det är roligare på hans födelsedag än vad han själv gör haha. Men jag gillar att kliva upp tidigare än honom och göra i ordning frukost på sängen, och plocka fram presenterna som jag tidigare måste ha ägnat tid åt att gömma eftersom jag bor med typ världens mest nyfikna människa. Så himla mysigt! 

Lite drygt bara att en present som jag har beställt inte har kommit fram än. Beställde den för över en vecka sen så jag hoppas den kommer fram idag. 

Sen firades ju Jakob av övriga familjen igår, hans föräldrar och syskon med familj plus min mormor och morfar och mamma och pappa. Firade hemma hos hans föräldrar eftersom vi bor i ett kaos så kändes det inte så kul att fira en födelsedag här.
 


Bullbak

2015-08-05 20:25:17 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Åkte till mamma och pappa idag för att baka bullar. Vi har ju så himla stökigt hemma hos oss så det kändes jättebökigt att göra det här hemma. Jakob fyller år på måndag så det var därför jag kände att jag behövde baka lite så vi kan bju på lite fika i alla fall, tänkte även göra en tårta på söndag så det blir nog brare!
Klart! 

Måste faktiskt säga att dom blev riktigt goda, speciellt när de var nybakta med en glas mjölk till. Det är ju det bäste!


 


Om mig

 
Jag heter Jenny och är 21 år gammal. Gillar inredning och mode,så det är väl typ det och mig själv ni kommer att få läsa om här.