Kräftskiva!

2015-07-31 09:20:19 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Igår blev det kräftskiva i en kompis stuga. Så himla mysigt! Vi åt först kräftor med paj och grejer sedan badade vi bastu och hoppade i havet då det blev för varmt. Sen spelade vi sällskapsspel och bara satt och snackade skit resten av kvällen. Mycket uppskattat med så fina vänner omkring mig.







 


Flyttkaos

2015-07-30 09:47:12 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Alltså väääärldens kaos i vår lägenhet just nu. Med alla flyttkartonger och grejer som ska slängas. Vi skulle ju egentligen ha fått flyttat upp till Umeå idag, men vår renovering i den nya lägenheten är inte klar än, så vi får vänta. Vet inte hur länge heller, men vi hoppas på nästa vecka i alla fall! 


 


Chill

2015-07-25 17:44:34 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Blev en trevlig fredagskväll igår med Jakobs kompisar ute i Hemörssundet, det ligger en bit norr om Husum. Vi kom dit vid kvart över tre ungefär och då började vi dricka lite och umgicks. Sedan ramlade det in folk lite då och då och när alla kommit var det dags att börja med maten vid fem ungefär. Det blev potatissallad, potatisgratäng, sallad och massa goda såser, sen hade var och en med sig eget kött som vi grillade. Efter maten blev det lite ölspel och sedan badade vi vildmarksbad, en riktigt trevlig kväll med andra ord!
 
Sebastian, Peter, David, Albin, jag, Jakob, Johan, Carro, Julia, Elin, Elin, Ludvig, Oliver, Sebastian, Jocke
Jakob, Peter, David, Albin, Elin
 
 
Och så här ser det ut nu i väntan på mat, helt okej lördagskväll också med andra ord. 
 
 
 

 


Torsdagskväll

2015-07-23 22:26:50 / me myself and I / 0 Kommentarer

 


Ett perfekt sätt att avsluta en torsdag på!

 


Värme

2015-07-21 11:47:32 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Alltså huuur härligt är inte detta väder?! Kände på mig att sommaren skulle komma nu när jag fått semester. Hade ju min officella första dag igår så vädret är med mig! Synd bara att när man bor mitt i stan är det svårt att bara sätta sig att sola på gräsmattan utan att bli uttittad. Så jag får nog ta bussen till mamma och pappa och sätta mig där någon dag istället.

 


Hemfärd

2015-07-19 23:33:40 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Sitter i bussen påväg hem från Stockholm och vi har haft en sån himla bra helg hos Jenna och Martin! Sjukt tacksam över att dom lät oss bo hos dom över helgen. Vi skulle egentligen ha gått och käkat brunch på Riche idag men igen så ville inte min mage vara med så vi gick på Ica och lagade mat hemma istället. 

Är sjukt less på att åka buss i alla fall, fast ditresan var mycket värre då det inte var någon AC så det var tokvarmt i bussen plus att det var knökfullt, skrikande barn och tog en jävla tid helt enkelt. Så vi sa det att det är fan mer värt att betala lite mer och man är framme på en timme med flyg alltså.

Fina fina Jakob 
Åt en supergod pasta till lunch i fredags.

 


Söndag

2015-07-19 08:53:17 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Och sista dagen i Sthlm för den här gången. Igår var det tänkt att vi skulle gå på grönan och ha en trevlig dag men pågrund av att det regnade så kändes det inte jättekul att vara där så vi bestämde oss för att gå på Aquaria istället. Tror jag varit där när jag var yngre men det var längesen så det var ganska kul faktiskt. Kul att bara göra någonting också, annars blir det lätt att man typ bara går på stan och äter god mat sen är det bra typ. 






Efter det så gick jag och Jenna på stan, speciellt eftersom jag inte var på stan särskilt länge på fredagen pågrund av min mage som inte vill hänga med jämt. Grabbarna pallade inte stan så dom gick och tog en ölrunda istället, kanske lika bra hahah. 

Köpte i alla fall denna bland annat.
& other stories

Sen köpte jag även en typ långärmad t-shirt, en borste, en nyckelring och tvål. Älskar tvålen från & other stories, bunkrar alltid upp när jag är här så jag har hemma. 

 


Sthlm

2015-07-17 08:20:29 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Fösta semesterdagen idag och hur nöjd är man inte då?! Nu äre fyra veckor av bara massa lata, slöa, inte tänka på jobb, sola (förhoppningsvis) och hitte på massa skoj som gäller i en månad framöver. Känns riktigt jävla skönt rent ut sagt!

Börjar semestern med en tripp till Sthlm, kom fram vid halv sex i morse så nu ligger vi och chillar tills det är dags att bege sig ut på stan för shopping 👏🏼



 


Slåtterdalsskrevan

2015-07-06 09:10:03 / me myself and I / 0 Kommentarer

 

Var och gick Slåtterdalsskrevan med Madde igår. Blev sån himla mysig dag med bra väder, gott fika, fin utsikt och trevligt sällskap.

Åh just! Började packa ner lite grejer i flyttlådor igår också, typ glas från vitrinskåpen och så. Och det känns såå konstigt att börja, att om mindre än två mådader är vi Umebor. Känns spännande fast ändå lite vemodigt. Och sen vet jag ju inte än om jag kommer i på skolan heller. HoppasHoppasHoppas. 







 


Om mig

 
Jag heter Jenny och är 21 år gammal. Gillar inredning och mode,så det är väl typ det och mig själv ni kommer att få läsa om här.